šeštadienis, spalio 30, 2010

Nerutei (:

Mano širdelėj verkia lietūs, kad tokią ypatingą dieną negaliu matyti Tavęs pražystančios šypsena ir apkabinti taip, kad girdėtum kaip plaka mano širdutė pilna pačių šilčiausių jausmų Tau.. :) Todėl visus džiugesiukus ir pačius spalvočiausius sveikinimus šiandien rengiu žodžių drabužiais, sudėdama į juos visus gražiausius jausmus... :)

Sveikinu Tave, mūsų mažasis garbanotas angeliuk dangiškomis akimis ir stebuklinga šypsena, su 19-uoju rudeniu ir linkiu daug daug geltonų rudeninių lapų, kurie sapnuotų žydintį pavasarį; prisiminimų, kurie pripildytų šiluma šaltus žiemos vakarus; šypsenų, kurios dovanotų akytėms milijonus žiburėlių; baltų debesėlių, iš kurių lytų tik džiaugsmingi lietūs; skanios arbatos, kuri kvepėtų laime; juoko, skambesnio už viso pasaulio varpelius; svajonių, kurios pildytųsi ir be burtų lazdelės; spalvotų pirštinių, kurios šildytų Tavo mažyčius delniukus; uogienės, kuri pasaldintų Tavo gyvenimą; šokolado, kad iš jo galėtum pasistatyti namus :); ryškių vaivorykščių, kurios džiugintų Tavo gerą širdelę; gražių dainų, kurios glostytų Tavo ausytes; saulėtų rytų, kurie nuteiktų nuostabiai dienai; tikrų draugų, kurie nuvytų visus piktus debesėlius nuo Tavo dangaus; minkštų pagalvių, kad jeigu kartais reiktų kristi – mažiau skaudėtų; brangių žmonių rankų, kad prireikus galėtum įsikabinti; boružėlių, kad nuolatos mane prisimintum... :) Linkiu visko, kas telpa į žodį LAIMĖ :) Tikiu, kad tai bus ne tik žodis, bet ir jausmas :)

Ragauk gyvenimą visokiį, tačiau neapsistok ties vienu skoniu :)

Šią minutę mus skiria maždaug 1678 km debesėlių ir aš iškėlus akis į dangų siunčiu Tau juo visus savo širdelės dūžius. Niekada nepagalvojau, kad ilgesys gali būti toks gražus. Gražus jis, nes skirtas Tau... :)

Daug bučiukų ! :*

Dovanoju gabalėlį dangaus ! :)

Tavo Boružėlė (:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą