antradienis, vasario 14, 2012

Apie vienodas dienas.

Kasdien ryte ta pati mergaitė įsisuka į tuos pačius tėčio didelius marškinius vietoj chalato. Tie patys batai girgždina tą patį sniegą. Tie patys žmonės Jai sako tą patį "labas". Kartais dar paklausia ir kaip sekasi. Tada ta pati mergaitė atsako tą patį - "gerai". Ir visos Jos dienos tokios pačios. Keičiasi tik data, kurią Ji pamato kasryt, kai išjungia žadintuvą.

Anapus autobuso stiklo keičiasi vaizdai, kai tuo tarpu prie jo prigludusiai keleivei to padaryt nesigauna. Pavargo mergaitė dienų dienas būt vien tik su savim. Kai bendrauji su kažkuo kitu, visada turi galimybę išeit ir uždaryt duris, o ką daryt, kai savo nuolatinį palydovą matai kiekvienam veidrody? Todėl ir bėgioja mergaitė tarp miestų galvodama, kad galbūt kur nors taip paliks save.

Tikriausiai pats laikas kažką keist gyvenime: persikraustyt į kitą butą, susirast darbą, numest svorio, iš pelėdos virst vyturiu arba tiesiog nusipirkt naujus batelius. Bet kol kas ta pati lova ir ta pati pižama ant jos krašto kviečia tą pačią mergaitę tam pačiam miegui, kad rytoj prasidėtų galbūt jau ne tokia pati, kaip prieš tai buvusios, diena. Pirmas žingsnis žengtas - ryte žadintuvas skambės kitokia melodija :]

Labanakt :]

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą