šeštadienis, liepos 11, 2009

Kur Vaida dingus buvo (:

Ojojoj kaip senai aš čia rašiau. Manau būtų gal visai ir įdomu prisimint, o tuo pačiu ir su Jumis pasidalint, pastarųjų dienų įspūdžiais, tad...

Liepos 8 diena, trečiadienis :

Pusė dienos praleidau Alytuj (tiesa, iš pat ryto buvau su Neringa, Agne ir Antanu Butrimonyse pasiimt tos nuostabiosios mažosios Nikutės) padėdama Agnei supirkt viską išleistuvėms. Grįžus namo vos spėjau pavalgyt, kai gavau iš mamos nurodymą važiuot su ja ir jos bendradarbe į berods Kirsną (Lazdijų raj.). Pačiu laiku iš ten pargrįžom, nes kai buvom Simne prasidėjo baisiulinė liūtis, ir aš vietom net nevažiavau, o tiesiogine to žodžio prasme plaukiau. Žiaurumėlis. Vakare dar buvo užsukus Inga, tai kaip visad smagiai mergaitiškai pasiplepėjom :)

Liepos 9 diena, ketvirtadienis :

O vat šitą dieną būtų galima pavadint „Lakstau ir šluoju kiek galiu“ diena ;D Nes iš tikrųjų tokia pilna veiksmo buvo : iš ryto su šluota laksčiau po namus, tada sumąstėm su mama ir Nerute nuvažiuot sutvarkyt tėtės kapo, ir aišku - prapliupo lietus kaip tik, tai kokią valandėlę sėdėjom mašinoj ir laukėm kada nustos lyti. Žinoma, greičiau negu lietus baigėsi, gavau Agnės sms'ą, kad kartu su Linute ir šluota esu laukiama Giluičių viloje ;D O kad nebūtų mums taip liūdna važiuot, tai kartu pasiėmė netikėtai sutiktą Darių ir Mantą. Viloj triūsėm kelias valandas (ypatingai smagu buvo šluot kiemą ;D ), o po to grįžus namo lėkiau pasiimt maisto Megei (tikras Zeniulio vaikas - sukta kaip velnias, ir pažinčių naudingų turiu ;D ). Va dar žiauriai smagu buvo vakare plaut mašiną per lietų ;DD O apie kokią 22:00 prasidėjo pasiruošimas išleistuvėms - manikiūras, pedikiūras, maudynės :)

Liepos 10, penktadienis :

IŠLEISTUVĖS. Apie tai skaitykite sekančios dienos įraše (paliekam intrigą, paliekam intrigą ! ).

The All American Rejects - I Wanna.mp3



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą