sekmadienis, liepos 26, 2009

Trumpa ataskaita už liepos 23-26 d. laikotarpį (:

Čia kaip ir po paskutinio skambučio - Vaida padarė didelį „dingau“. Bet vistiek norisi trumpai pasidalint savo dienų įspūdžiais, taigi :

Ketvirtadienis, liepos 23 d.:

Vaida blaškosi tarp Simno ir Alytaus dėl tų prakeiktų pažymų bendrabučiui gauti. Ar bent įsivaizduojat kiek visko ten reikia ? ;/ Vienintelės pažymos negavau iš mokyklos, kad ten vis dar mokosi Neringa. Bet diena tom pažymom nesibaigė - vakare sulaukiau Agnės (būsimos VU programų sistemų pirmakursės) su Antanu (jis bus mano kelrodė žvaigždė Kauno pasaulyje ;D ) ir tada proga atžymėjom savo šaunius stojimų rezultatus (:

Penktadienis, liepos 24 d.:

Iš ryto siaubingas lietus, bet dieną vainikavo nuostabus vakaras su Linute, Inga, Nerute ir A.M. Myliu aš ne tik jį patį, bet ir Jo dainas (inlove) Po to su Linute dar užsukom pas tikrai linksmai iki tol laiką leidusios klasiokus, bet neužsibuvom ten :) O po to labai smagiai Linutė mane, Edgarą ir Romuką namo parvežė (: Ta mūsų Linutė - tikras gėris ;)

Šeštadienis, liepos 25 d.:

Oficialiai pradėjo veikti būsimų psichologų iš VDU chat'as (: Pabendravus tikrai nesigailu, kad įstojau būtent čia :) O ir šiaip - ryte pasirašiau gėrio akcijoj bandant nustebint savo Nerutę (papasakosiu plačiau kai ta akcija įvyks iki galo) :)

Sekmadienis, liepos 26 d.:

Pusdienis su Nerute ir Sinita ir povakarė su Nerute, Inga ir Rūta (ačiū Jai už apšvietimą plačiau apie VDU). Ai, va dar Ingos Bosas man ranką apdraskė. pati norėjau to ;DD

Daughtry - What About Now.mp3




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą