šeštadienis, balandžio 11, 2009

...kaip mes mėsos nevalgėm :)

Taip, dabar tos didžiosios dienos, kai negalima misti mėsa, vadinasi - jokių šašlų gamtoj, kas reiškia, kad reikia sugalvoti kaip kitaip galima atšvęsti vieną iš Dariaus pergalių teisių išlaikymo link ;) Dar kartą sveikinu labai, pati žinau, kad žiauriai geras jausmas ;)

Tai vat po ilgų svarstymų ir įkalbinėjimų (visos padėkos Neringai, kad Ji moka būt kantri su KAI KURIAIS žmonėmis) dalyvavom keturiese : aš, Inga, Neringa ir pats Darius.

Bet manau neverta čia daug išsiplėtot žodžiais - vaizdai geriau papasakos :
  • žydų kapinaitės :


  • vaizdeliai iš gamtos :




  • o va taip Vaida „ėjo“ gamtos link :

  • neliko ir Megė nuošaly :




O šiaip Dariaus „dėka“ prisivažinėjau kažkokiom pievom, bijodama, kad užklimpsiu ar šiaip mašinos apačia kokį kupstą kabinsiu. Nežinau ką broliai Surdokai pagalvojo, kai mes kokius 3 ar 4 kartus pro juos prasinešėm ;DD Nu, nesvarbu, aš pripratus, kad amžinai visi žvengiau iš manęs 8)

P.S.: Niekada nesidžiaukit pamatę, kad nukrito benzino kaina. Iliustruodama savo prieš tai parašytą sakinį, pateiksiu pavyzdį iš mano nuostabiojo gyvenimo, pilno dar nuostabesnių pavyzdžių : benzino kaina Simno „Skūle“ laikėsi maždaug 3,34. Kai užvakar vežėm Agnę namo, kaina buvo nukritusi iki 3,30. Pradėjau džiaugtis, nes visgi tie 4 ct yra šioks toks pinigas, ar gi ne taip ? :) Bet tęskim istoriją toliau : vakar riedant link Dariaus, ir vėl nudžiugau : benzinas tekainavo 3,28 ! Grįžtant pas mus žiūrėt filmo, mano akys šviestentelėje išvydo stebuklingus skaičius - 3,20 ! Ne dažnai taip pasitaiko, taip kad po filmo iškaulijau iš maos žalią popierėlį su S.Daukanto portretu ir lėkiau laiminga benzo. Užsipyliau, įsėdau į mašiną, ir kai pradėjau ramiai judėt iš benzino kolonėlės, Darius pasiūlė pasigrožėt benzino kaina : mano snukutis suakmenėjo - 3,28... Jau kaip susinervinau... Bet bent vienas dalykas buvo geras - pirmąkart pildamasi benziną gavau čekį. Pasigrožėkit :


Reamonn - Through the Eyes of a Child.mp3


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą