šeštadienis, rugpjūčio 22, 2009

Kažkaip keistai gyvenasi ;D

Pasinaudosiu Ingos blizgančia mintim iš skype'o : „Nekeik dienos be vakaro“. Vakarykštę dienos situaciją tinkamiausiai atspindi būtent tas sakinys.

Kas vakar buvo ? Iš pradžių ryte man skambino Inga, kad per 15 minučių iki Regitros atgabenčiau jos asmens dokumentus. Paskui netikėtai pradėjo atkritinėt žmonės iš Summer Close Party sąrašiuko. Galiausiai atšaukėm jį ir pakeitėm pasisėdėjimu pas seses Z. (t.y. pas mus, kaip ir visada). Čia irgi neišsivertėm be nesąmonių, kurių neviešinsiu :> Svarbiausia, kad mes įrodėm, kad mokam išsikept šašlykų (į tai įeina ir malkų pasiskaldymas, kūrimas, kūrenimas) ir be vyrukų :))

Visus nesusipratimus šiandien tęsė Vaidos žioplumas, kadangi riedėdama iš Kauno namo, pasukau KAŽKUR NE TEN, o tas kelias, į kurį pasukau, vedė link Panevėžio ir Klaipėdos. Aš tikrai labai mldc ;D O žinot, autostradoj ne taip jau paprasta ir apsisukt, nes mašinos per aptvarus kol kas dar ne skraido :)) Bet Vaida nebūtų Vaida, jeigu nesugrįžtų į normalų kelią ;D

Beje, tikriausiai įdomu ko man tam Kaune reikėjo. O gi apžiūrėt butuko, kuriame gyvensiu. Ir žinot ką ? Likau labai apsipatenkinus ir vieta, kurioje gyvensiu, ir pačiu butuku, ir savininke. Labai jau viskas NICE (: Man tikrai sekasi 8-) Tai vat gyvensiu su savo kursioke Rasa ir dar labai savininkės išgirta antrakurse iš VDU Ugne. Savininkė gyvena virš mūsų ((: Ir šiaip, pavydėkit (realiau viskas atrodo geriau) : http://www.butunuoma24.lt/1n2-butu-nuoma-kaune/4/674.html :)

My Chemical Romance - Teenagers.mp3



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą