sekmadienis, rugpjūčio 16, 2009

Vakaras su only girls kompanija...

...kuris baigėsi rytu su only girls + Justelis pas seses Z. ant sofutės ;D

Taip, mes sugebam savo vakarus padaryt crazy. Ir net ne crazy, o super duper mega turbo maxi crazy ! ;D

Šiaip pačiam vakarui buvo planas su Nerute, Linute, Inga ir Rūta pažaist boulingą ir užsukt į kiniečius (kuriuos taip netikėtai iškeitėm į Čili'aką), bet būdamos originalios sumanėm, kad reikia pasidaryt kažkokį vakaro pratęsimą. Tai vat susiveikėm pora berniukų ir veiksmas persikėlė pas seses Z., t.y. pas mus (:

Dar turėčiau įterpti, kad labai smagiai pasilinksminom sankryžoj stovėdamos su Mika - Blue Eyes ;D

Grįžkim prie veiksmo temos : šauniai mes mokam pasilinksmint, kad nuo juoko kažkaip atrodo ir lubos pradeda kilotis ;D Pirmiausiai Justelis išpeikė mus su Inga už prastą muzikinį skonį, nes „tai kaip jūs šokat pagal killer'ius?“ ;D Ai, svarbu Bart B More taško Justelį ;D Po to pradėjom žaist šaradas. Juokingiausia gal buvo, kaip Neringa bandė pavaizduot vaizdo plokštę ir Patriką iš Kempiniuko, arba kaip Justelis žemėlapį ;D Žodžiu buvo labai fun (: Po to, kai mūsų kompanija sumažėjo dviem žmonėm, žaidėm „Tiesa arba kas eis pas Justelį“, kadangi žmogus buvo kažkaip lyg ir pradingęs. Bet viskas yra gerai, kas gerai baigiasi - 5 val. ryte penkiese susipraudę miegojom pas mus ant sofos (žiauuuuuuuuriai koja man nutirpo ;D) kaip ir per naujus, kada mus su Inga Romas ir berods Mantas norėjo išstumt (kodėl aš visada miegojimui pasirenku kraštą ?).

Bet rytas buvo visai NICE, nors patys gal ir neatrodėm tokie ;D Bandžiau nusnaust pora valandėlių kai parvežiau namo Linutę, Justelį ir Ingą, bet kadangi Nerutė buvo pasikvietus Sinitą į svečius, tai kur jau čia primiegosi ? ;D

Ačiū, žmonės ;) Aš visus jus labai myliu ;* (lots of hugs)

Mika - Blue Eyes.mp3



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą