ketvirtadienis, kovo 26, 2009

4bg : keliausim į dangų ar pragaran ? x)

Iš tikrųjų, tai mes tikrai geri vaikai.

Na gerai, BEVEIK geri (;

Mes domimės viskuom, o geriausias laikas tai daryti - būtent per tikybos pamokas. Net gi būtų galima šitą pamoką pervadint į „Gyvenimo tiesų pamoką“, nes paliečiam (rankų prieš tai neplaunam, dėja) beveik visas įmanoma temas - nuo klausimo „ar voras turi širdį?“ iki lytinio švietimo.

Kartą mūsų visų mylimas Romukas net ir savo kūrybinę veiklą pamokos metu pademonstravo - tiksliai nežinau ar tai buvo eilėraštis, ar daina, bet buvo skirta man. Aišku, daugelis susižavėjo tom „trim guminėm bobom“. Kaip suprantate, mūsų klasei nėra lygių (: Tikrai norėtųsi pacituoti tą kūrinuką, bet įvyko nelaimė - tas eilėraštis/daina išsiskalbė kartu su Romo džinsais, bet Jis mums pažadėjo duot paskaityt savo eilėraščių rinkinį, kai jis tik atsiras. Tad laukiam naujų Romuko šedevrų ! :)

Ir šiaip, kartais kai kuriuos žmones norėtųsi iššaudyt su kalašnykovu, bet kai pagalvoji - blemba, Keni, Tu gi katalikė ir dar tikybos pamokas lankai - ir tada gėris apsigyvena manyje (Edvinas says : „Užrakink tą gėrį širdyje, kad nepaspruktų, nes šiaip tai jis pas Tave ilgai neužsilaiko.“) :)

Arbata - Fėja.mp3

2 komentarai:

  1. ech nu kur gausi geriausia lytini svietima jei ne tikybos pamokoj??musu vaikinai tookie paslaugus siuo klausimu, galetu viska ir pademonstruot, jei tik kas noretu :DDD

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gal aš vis dėl to susilaikysiu nuo tų praktinių pamokų - kol kas ir teorijos užtenka ;DD

    AtsakytiPanaikinti